Hogy függ össze egy pók, egy lengyel és egy CB750 F2?

Krzysztof Rogalinski (vagy KrisBiker), Lengyelországból. Egy férfi, aki autodidakta módon tanulta meg a motorépítés titokzatos világának rejtelmeit, aki egy, The Spider névre keresztelt, átalakított Honda CB750 F2-t teremtett.

Custom Honda CB750 F2 Cafe Racer

 Az átalakítás kezdődött egy egyedi benzintankkal, pár alkotóelemet átemelt a CB550F-ből, 1970-ből, hogy még ikonikusabb legyen kreálmányának megjelenése, ezzel pedig egy igazán agresszív, ragadozói beállást adott a motornak. Hogy ezt a vad sziluettet a motor megkaphassa, a benzintank és az ülés átavanzsált félreértelmezhetetlen, café racer beütést kölcsönző alkotóelemekké. Ez a faridom eltűnését, átalakulását eredményezte.

Talán az egyik, ha nem a legnagyobb feladat a küllős kerekek voltak. Bár első nekifutásra egyszerűnek is tűnhetne a dolog, ennek ellenére igazán fáradságos meló olyan motorhoz megfelelő küllős kereket találni, ami eredetileg alufelivel látta meg a napvilágot. KrisBiker egészen egy hónapot töltött el azzal, hogy megtervezze a motor kerekeit.

Custom Honda CB750 F2 Cafe Racer

Minőségi alkatrész sem elhanyagolható alkotója a lengyel motoros kolléga munkájának, Öhlins lengéscsillapítókat kapott hátulra, ezzel a motor hátulja 15 mm-el alacsonyabbra került.

A kipufogórendszer egy pedig úgy áll össze, hogy egy dobba csatlakozik az összes leömlő, melyek teljesen egyedi módon készültek el. A tömör gyönyört a kedves alkotó pedig csak tetőzi azzal a sárga-fekete megjelenéssel, amivel a motor megjelenik. Egyszerűen Pazar.

Honda CB750F2 - CycleChaos
Az eredeti
Custom Honda CB750 F2 Cafe Racer
Az épített
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s