Gazdát keres ez az 1955-ös Maserati Tipo 160/4T

Ha esetleg New Yorkban járnál, volna nálad 3000 dollár és pont hétfőn, szeptember 28-án tennéd mindezt, akkor akár te is megvásárolhatod a Maserati Tipo 160/4T-t.

Egy igazi különlegességről beszélhetünk az Italmoto által épített, de a Maserati keze alatt árusított, 158 köbcentis, négyütemű vas alatt. Még fiatalkorában 7,5 lóerővel gazdálkodott, négysebességes volt, berúgókar a baloldalt, jobb oldalt pedig a váltó. És mi benne a legcsodálatosabb, ami miatt ilyen szépen tartja a korát?

Gyakorlatilag csak dísznek volt tartva az elmúlt 25 év során valakinek a nappalijában. Nem is meglepő, hogy az eredetileg 1955-ben piacra dobott gép az évek ellenére úgy néz ki, mintha csak most gördült volna le a gyártósorról. Egyszerűen gyönyörű, s bár nem vagyok a veterán gépek szerelmese, azért egy ilyen masinát elfogadnék. Ámbár, csak dísznek! Úgyhogy tessék csak gyönyörködni, itt van ni a galéria!

Viszont, kérdéssel fordulok felétek a téma kapcsán. Ti, ha vesztek motort, milyen célra veszitek? Pályázni? Túrázni? Felvonulni? Felújítani és gyönyörködni benne néha, s be-beindítani? A kérdéseket, ha megválaszoljátok, kérlek, írjátok oda, milyen motor testesíti meg a célt!! 😊

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s