Brutál felbontásra képes a GoPro Hero9 Black

A GoPro talán az egyik, ha nem a legismertebb márka, amikor a sportkamerák, akciókamerák felütik a fejüket egy adott topikban. A GoPro termékei nem véletlen annyira ismertek, most pedig a hírnévre még ráadnak legújabb kamerájukkal, a GoPro Hero9 Blackkel, ami kevesebb, mint 500 dollárért biztosítja az 5K-s videó felvételt.

Amellett, hogy 5K-s videó felvételre alkalmas kameráról beszélünk, 20 megapixeles fényképeket is lehet vele lőni, s HyperSmooth 3.0-ás videóstabilizálót is tartalmaz a kamera horizontális mozgása közben. Mindez egy szenzornak köszönhető. Megújult az elülső kijelző, megnövekedett a hátsó kijelző, és 30%-al növekedett az akkumulátor élettartama. Ami még plusz pont a cég számára, az az újrahasznosítható csomagolás, ellenben a már korábban megszokott műanyaghalmazzal ellenben.

Az, hogy mennyit kell fizetni a kameráért, függ pár dologtól. Ugyanis, ha felvagy iratkozva a GoPro-ra, korábban GoPro Plusként volt ismert (amely lényegében a cég felhőalapú szolgáltatása sok jósággal), mindössze 349,98 dollárért zsebelheti be ezt a jóságokkal kecsegtető kamerát, ami közel 110.000 forintot jelent. Ez az éves szolgáltatásra történő feliratkozást követően ennyi, a feliratkozás ára pedig 50 dollár, ergo 15.000 forint környéke, de ez persze hónapokra is lebontható. Akinek pedig nincsen ilyen előfizetése, annak 449,99 dollárt, tehát 137.000 forintot kellene fizetni érte.

Az átváltott ár azonban nem egyezik meg az értékesítési árral, hiszen Magyarországon a boltok 180.000 forintért kínálják, a külföldi boltok viszont az fentebb említett, vagy az itthoni és váltott ár között mozognak.

Ti milyen akciókamerával vesztek, és mikor használjátok?

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s