Erősebb lett a kis fürgeség: ilyen a 2021-es Honda Grom

Azoknak a fiatalok, akiknek szerelmük a kistermetű motorok, egy jó választásnak ígérkezik a 2021-es Honda Grom. Van itt már öt fokozatú sebességváltó és kicsit több lóerő is. Na, meg persze a dizájn is változott.

2021 Honda Grom First Look: Specs and Photos

A 2021-es Honda Grom immáron az Euro5-ös előírásoknak felel meg, az új motor pedig 10 lóerő leadására lesz képes. Nem éppen az A1-es kategória csúcsa, de akinek tetszik a motor és nem kíván a kategória mértékéhez képest száguldozni, na meg roppant könnyű gépet szeretne, tökéletes lehet. Léghűtéses marad, és öt sebességes az új modell.

2021 Honda Grom First Look: Price

Most már az IMU felelős az ABS-ért, ami elektronikai innovációknak nyit utat a kis harcigépnél.

A dizájn teljesen megújult, kapott egy kisebb alvázkeretet, szélesebb ülést, viszon. Az LCD kijelző a legújabb modellben mutatja, hogy melyik sebességi fokozatban vagyunk, ami egy kezdőnek jól jöhet, és a fordulatszámmérő is ezen a kijelzőn helyezkedik el. A tank is hízott egy kicsit, 5.4 literre. Na igen, nem egy hú, de sok, viszont a becsült fogyasztása 2.1 liter, nyilván használattól függően, viszont egy tankkal több, mint 200 km-t el lehet gurulni. Ha pedig mégis kifogy a benzin, akkor a tolással sem lesz komoly gond, hiszen a száraztömege 102 kg.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s