Szörnyeteg két keréken: Tularis 800

Szerintem ti, olvasók, kezditek érezni, hogy melyik topic az, amit a legjobban szeretek ezen a weboldalon. Imádok kétüteműekről írni, meg más olyan gépekről, amik vagy barnára festik a nacit vagy izgalomtól ugyanez hirtelen nagyon szűk lesz.

Tularis 800

Személy szerint nálam a kettő kombinációját hozza elő (na igen, bizarr) a Tularis 800, ami amellett, hogy iszonyat erős, még nagyon babán is néz ki. Főleg idom nélkül!

Robin Tuluie a kreátor, aki eme bestiális teremtményt a világra hozta. a Polarisnak dolgozott egykor, előrukkolt egy igencsak emlékezetes és egyedi motordizájnnal. Tuluie egy igazi mester, ami a dizájnt illeti! Most azonban csak a Tularis 800-ról lesz szó, arról a gépezetről, ami rád rúgja az éjszaka közepén az ajtót, kirángat a hóba (ha nincs, akkor csinál) és megver. Na igen, a hasonszőrű gépekről mindig valami kötekedős csávó jut az eszembe, de szerintem nem alaptalanul. Mit is tud tehát a Tularis 800?

TULARIS 800 - Australian Motorcycle News

Ez egy sorkettes, kétütemű szörny, amelynek a motorja a Polaris egyik motorosszánjából lett átemelve, és 8700-as fordulatnál kőkemény 183 lóerőt ad le, s 161 paci – francot paci, igásló – hat a hátsó kerékre… És tudjátok-e, mivel volna teljes a kép mindamellett, hogy ez egy rohadt erős kétütemű? Nos, a szárazon kemény 119 kg-ot nyom ez a vasszörny, úgyhogy nem igen kell azzal bajlódni, hogy miként fogja az ember döntögetni.

A Polaris biztosította a lelkét ennek a veszedelemnek, a váz viszont már egyedi alkotás, amely tartalmaz szénszálat, magnéziumot és alumíniumot. Öhlins felfüggesztés található a gépen. Ami miatt még csak fokozódik a játék az az, hogy jobb lóerő-súly aránya van a Turanis 800-nak, mint valamennyi 1990-es 500 köbcentis GP versenymotornak. Csak próbáljátok elképzelni, hogyha valaki ennek megpróbálja elkenni a száját (márpedig szerintem inkább a motor kenné el a pilótáét), akkor mi történne! Na, ugye, hogy egyszerre lett barna meg szűk a nadrág?

Tularis 800 motocycle motobike electric ? engine | Bike design, Motorcycle  design, Racing motorcycles
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s