Bővül a paletta, itt a legkisebb Husqvarna Svartpilen

Nagyon helyes, nagyon helyes! Dúskáljanak csak a fiatalok potenciális motorjelöltekben! A Husqvarna a 17 éves korosztályt megcélozva ugyanis piacra dobta a 125-ös Svartpilent.

Azért egy mai motorozni vágyó – és nem mellesleg vastag tárcával rendelkező – fiatal nem mondhatja, hogy az ő jogsijához, az A1-es kategóriához nincsenek sexy új vasak. Francokat nincsenek. És a legkisebb Svartpilen az egyik.

Mit rejteget a nem csicsás, nem kihívó, egyszerűen csak sexy külső? Egyhengeres, vízhűtéses kis masina, a svédek pedig nem szaroztak, hogy hova helyezzék el a paripát. Hát hova lehetne, fel a tetejére! A 15 pacit 9500-as fordulat kíséretében adja le, amellyel kéz a kézben jár 12 Nm forgatónyomaték. Még csak nem is nevezhető egy termetes kocának, a száraztömeg 146 kg. Bár, mint ahogyan már egyszer említettem, nálam ez az infó akkor releváns, ha tolni kell a motort. Mellesleg, a tank 9.5 literes, ami megfelelő méret egy ’25-ös mocihoz. Nem szabad elmenni a WP központi rugóstag mellett hátul, a WP Apex teleszkópok mellett elöl, ByByre fékek, mellette a Bosch elektronikája kíséretében. Ja igen, és akad itt egy LED-es kijelző is. Igazság szerint a svédek odapakoltak rendesen a motornak, már csak egy dolog hiányzik: a fiatalok, akik meglovagolják.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s