Távol a praktikusság, mint ide a Hold!

Vagy még messzebb…

Igazából el sem kell mondani, miért lenne kurva kényelmetlen…

Ki nem találnátok, hogy mégis mi ez a koncepció, ami Mehmet Doruk Erdem elméjéből szökött el, hogy felborzolja minden olyan motoros idegszálait, akik szeretik a realitás stabil talaját.

Már az oldalon is foglalkoztunk jó pár elborult kreációval, amikről azt gondoltam, ennél durvább nem jöhet, itt már fixen tövig beállt a tervező. Pedig mindig van brutálisabb tervezet. Most per pillanat ez. Ennél keményebb már nem lesz. Ugye…? UGYE?

“The Phantom”. Találó név.

Kérem szépen, olvasók, ez biza egy BMW S 1000 RR alapjain nyugszik! Ja, hogy nem látjátok benne a motort, maximum a BMW logót? Na, sebaj, mert én sem! Legalábbis az alkotó ezt állítja. Mármint, hogy BMW az alap. Hát, egy scifi filmbe még elmenne, de első ránézésre lerí róla, hogy a “kurvára kényelmetlen” csak egy megközelítő fogalom volna, amivel nagyjából körüllehet írni, milyen is lenne ez a motor a valóságban.

Pedig én kifejezetten szeretem, ha valaki elrugaszkodik a földtől, de Doruk konkrétan legalább a Holdra ment fel, vagy talán még messzebb. Természetesen, mint grafika, úgy jól néz ki, bitang sok munka lehetett a megalkotásában. A srác azért nem kispályás. Illetve a grafikai tudás megmutatására is egy jó opció, de hogy fel nem ülnék rá a valóságban, az is fix! Nem mellesleg, az alkotónak több BMW koncepciója is van, szóval ha érdekelnek az ilyen kaliberű grafikák, azért érdemes rájuk vetni egy pillantást!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s