Belépőszintű Tracerrel növekedhetne a Yamaha Tracer palettája?

Mindez onnan indult, hogy a tracer immáron Indiába veszi útját, miután Európában és az Egyesült Államokban is sikert aratott. Jogos a kérdés, hogy miért pont a világ legnagyobb piacán nem elérhető a japánok túragépe?

Tracer 9 and Tracer 9 GT Visordown Review
A 700-as és 900-as modellek nem feltétlen az indiai piacra valók, de egy kisebb változat megállhatná a helyét

Ha pedig Indiába megy, nagy esélyekkel egy belépőszintű modell érkezne a Tracerből. Ez logikus, hiszen azon a piacon inkább a kisköbcentis, fürge gépekre van nagy igény, amikkel jelentősen könnyebb leküzdeni azt a borzasztóan nagy forgalmat, ami a keleti országban jelen van. Leginkább a 250-es gépek mennek a legjobban, szóval még megeshet, hogy Tracer néven debütálna egy 250 köbcentis cirkáló. Mint ahogyan az MT és az R sorozat esetében, úgy itt is bemutathatnak kisebb modellt a nagymotorok után.

Bestseller reloadet: Yamaha MT-07 für 2021
Az MT sorozat itthon is számtalan méretben elérhető, Indiában kapható 150 köbcentis változat is

Ha nem kerülne túlárazásra, akkor 300, esetleg 400 köbcentis változatra is van esély, ami először jelenne meg Indiában, s csak utána Európában és az Egyesült Államokban. Viszont, bár ez már tényleg csak további spekulálás, a Honda CB500X-nek is vetélytársat állíthat a Yamaha egy A2-es jogsihoz igazított, nem fojtott Tracerrel.

Yamaha YZF-R1 - Yamaha Budapest Márkakereskedés és Szerviz
A legkisebb R

További bizakodásra ad okot, hogy az MT és az R sorozat esetében egyaránt készültek 125-ös, 300-as, 700-as, 900-as és 1000-es gépek… Ha már tényleg messzire akarunk menni, talán valami hasonló szisztéma élhetne a Tracernél is, nem? Kérlek, legyen így!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s