Jövőre visszatérhet a Honda CBR600RR?

A CBR600RR gyártásával a 2017-ben bevezetett Euro4-es környezetvédelmi előírások miatt állt le a Honda, mert nem gondolták gazdaságosnak az előírásoknak megfelelő változtatások alkalmazását. Így eltűnt az európai piacról, legalábbis ami az új modellek érkezését illeti.

Honda CBR600RR-R

Azonban a múlthét vége felé felröppent egy olyan pletyka a japán Young Machine oldalán, miszerint a következő évre, 2021-re a várható a Hondától egy új CBR600RR. Sőt, mi több, van olyan teória is, ami CBR600RR-R-nek nevezi a mocit, s a pletykák szerint hasonlítani is fog az idei évben megjelent CBR1000RR-R-re, ami a dizájnt illeti. Azonban a motor maga bizonyára a 2016-os 600-as modell környezetvédelmi előírásoknak megfelelő átdolgozása lesz, már ha persze érkezik ilyen gép.  A fentebbi képpel incselkednek a japánok, melyen úgy tűnik, mintha valójában várható lenne jövőre a modell visszatérése.

Azért mielőtt komoly reménykedésre adjuk a fejünket, fontos leszögezni, hogy ezt a képet nem a Honda tette közzé. Van egy olyan lehetőség, miszerint a gyárból valaki kiszivárogtatta a képet a Young Machine újsághoz. Ámbár a hír valóságossága mellett szóljon, hogy a japán kollégák híreire érdemes figyelni, mert nem jellemző, hogy a levegőbe irkálnának alaptalanul.

Viszont nekünk inkább az a kérdés, hogy Európában kapható lesz-e? Ne felejtsük el, hogy amíg a CBR600RR egy Európában megszüntetett modell, addig a világ más pontjain mai napig lehet kapni új modelleket, ugyanezekkel a konfigurációkkal. Mit gondoltok, igaz lehet a pletyka?

Forrás:
https://www.visordown.com/news/new-bikes/could-honda-cbr600rr-be-making-comeback
https://www.asphaltandrubber.com/rumors/honda-cbr600rr-r/

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s